FÓRUM Debrecen - Nyári Kupon Napok
2021. június 9-13.

Klikkelj, nyomtass, spórolj!

Spórolj az ingyenesen nyomtatható kuponokkal! Válogass számos világmárka kollekciójából, és vásárold meg kedvenc darabjaid 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel a FÓRUM Debrecen bevásárlóközpontban 2021. június 9. és 13. között!

Minden, amit a FÓRUM Kupon Napokról tudni kell:

Tartalom:
Mi a FÓRUM Kupon Napok?
Hogyan juthatok hozzá a kedvezmény kuponokhoz?
Hogyan működik az oldal?
Hogyan nyomtassam ki a kuponokat?
Mit tegyek, ha nincs nyomtatóm?
Hogyan válthatom be a kuponokat?

Mi a FÓRUM Kupon Napok?

Az elmúlt években hagyománnyá vált a FÓRUM bevásárlóközpontban, hogy évente három alkalommal megszervezzük online kupon akciónkat a tavaszi, nyári és őszi szezon kezdetekor. A honlapunkról ingyenesen kinyomtatható kuponokkal 20-30, vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz számos üzletünkben, világmárkák kínálatából a megadott időpontokban.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan juthatok hozzá a kedvezmény kuponokhoz?

Az ingyenesen kinyomtatható kuponokat megtalálod a FÓRUM honlapján a http://kuponnapok.forumdebrecen.hu/ címen.
Hogy ne maradj le az akciókról és újdonságainkról, kövess minket Facebookon is, ahonnan mindig első kézből értesülhetsz a kupon napokról is!

Vissza a tartalomhoz

Hogyan működik az oldal?

Az oldalon található kuponok között a menüben található üzletkeresővel, kategória szűrővel és keresőmezővel válogathatsz.
A kupongyűjtő használata:
A neked tetsző kuponokat összegyűjtheted egy helyre a Kupongyűjtőbe, melyhez csak annyit kell tenned, hogy a kiválasztott kuponok alatt kattints a "Kupongyűjtőbe rakom" gombra! Ezután a bal oldali Kupongyűjtő feliratú dobozban megjelenik a kiválasztott kuponok logója. A gyűjtőbe tetszőleges számú kupont betehetsz. A Kupongyűjtőbe összegyűjtött kuponok megtekintéséhez kattints a Kupongyűjtő menüpontra vagy a "Megnézem" gombra! A gyűjtőből ki is veheted a kuponokat a "Törlés a gyűjtőből" gombra kattintva. A kiválasztott kuponokat egyszerre, egy gombnyomással ki is nyomtathatod!

Vissza a tartalomhoz

Hogyan nyomtassam ki a kuponokat?

1 kupon nyomtatása:
Válaszd ki a számodra érdekes kupon(oka)t, és a "Kinyomtatom (1 db)" gombra kattintva egy gombnyomással kinyomtathatod azokat!
Több kupon nyomtatása egyszerre a kupongyűjtővel:
Amennyiben több kupont szeretnél egyszerre kinyomtatni, a kívánt kuponokat a kupongyűjtőbe tedd bele (minden kupon alatt található egy "Kupongyűjtőbe rakom" gomb)! Ezután kattints a kupongyűjtőre, majd az "A kiválasztott kuponok nyomtatása" gombra kattintva egyszerre több kupont is ki tudsz nyomtatni (egy oldalra 8 darab fér ki, de a gyűjtőbe többet is rakhatsz, a kuponok automatikusan több oldalra fognak kerülni).
FONTOS! Hogy a kuponok tökéletesen jelenjenek meg nyomtatáskor, CSAK a honlapon található "Kinyomtatom (1 db)" vagy "A kiválasztott kuponok nyomtatása" feliratú gombokat használd a nyomtatáshoz, és semmiképp ne a böngésző fájl menüjében található nyomtatás funkciót, amely a teljes honlapot nyomtatja ki!
Vissza a tartalomhoz

Mit tegyek, ha nincs nyomtatóm?

Amennyiben nem tudod a nyomtatást otthon, vagy máshol megoldani, nem maradtál le semmiről, mert az akció ideje alatt (2021. június 9. és 13. között!) bevásárlóközpontunkban kuponnyomtató standokat helyezünk ki, ahol hostesseink segítenek abban, hogy hozzájuthass kedvenc üzleted kuponjaihoz.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan válthatom be a kuponokat?

A kinyomtatott kupont az adott üzletben vásárláskor a fizetésnél kell bemutatni, amit az eladó elvesz, és érvényesíti a kuponon szereplő kedvezményt.
A kuponokon szereplő kedvezmények a kuponon megjelölt időpontban érvényesek kizárólag az FÓRUM-ban található megjelölt üzletben.
A kuponon szereplő kedvezmények értéke készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be.
A kuponok színes és fekete-fehér nyomtatásban is érvényesek.

Vissza a tartalomhoz